Happy Intim® Peel

 

Voel je lekkerder in je vel.

Wat is de Happy Intim® Peel

Cosmetische behandeling van de intieme zones

Happy Intim® Peel is een speciale, medische TCA-peeling (met pijnstilling) om de huid in de anogenitale regio gladder en lichter te maken, te verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied te verbeteren.
Het behandelprotocol bestaat uit twee peelingsessies in combinatie met thuisgebruik van Happy Intim® Lightening Cream om het resultaat te ondersteunen.

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Maakt de huid van de intieme zone lichter
 • Verstevigt de huid
 • Verbetert de algehele huidconditie
 • Maakt de anogenitale regio gladder
 • Geschikt voor de intieme zone en oksels

 

  Over Happy Intim® Peel

  Als je last hebt van verkleuring van de huid in je oksels of je intieme zone, als je in die gebieden je huid liever wat gladder en lichter zou zien, kijk dan eens naar de combinatie van Happy® Intim Happy Peel met Happy® Intim Lightening Cream.

  De Skin Tech Happy Intim®-lijn werd speciaal ontwikkeld voor mensen die op non-invasieve wijze bepaalde delen van de intieme zones willen verbeteren en problemen zoals droogheid, atrofie, verslapping en donkerverkleuring van de huid in het intieme gebied willen aanpakken.

   

  De behandeling RRS HA Eyes
  Happy Intim® Peel

  Producten voor thuisgebruik

  Happy Intim® Lightening Cream en Happy Intim® Rebirth Cream zijn ideaal om te gebruiken als nazorg na een professionele behandeling, maar kunnen ook uitstekend standalone gebruikt worden, mocht je nog niet naar een behandelaar kunnen of willen gaan.

  Happy Intim® Body Peel is een exfoliërende foam met een zijdezachte structuur die je huid reinigt en licht peelt. Dode huidcellen en onregelmatigheden, zoals talgophopingen, worden op milde wijze verwijderd, gewoon in je eigen badkamer.

  Maak deze thuisbehandeling af door je lichaam daarna in te smeren met Happy Intim® Body Butter voor een goede hydratatie en een zijdezachte huid.

  Body Peel en Body Butter zijn ook perfect als preparatie voor zonvakanties of de Hollandse zomers, voor een zachte huid op het strand of voor die extra gladde en zachte touch aan je intieme leven.

  .

  Hoe ziet de behandeling eruit?

  Voor wie is de HAPPY Intim® Peel is ?

  intiem De HAPPY Intim® Peel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar.

  Is de HAPPY Intim® Peel een gevoelige behandeling?

  Nee, de HAPPY Intim Peel doet geen pijn.

  Hoe vaak kan de HAPPY Intim® Peel worden gebruikt?

  Voor het beste resultaat raden wij aan om de HAPPY Intim Peel 2 x te herhalen. Na minimaal 7 – 14 dagen rustperiode van de huid mag de HAPPY Intim Peel worden herhaald.

  Wat zijn de resultaten van de HAPPY Intim® Peel?

  Na een HAPPY Intim® Peel zal de huid in de intieme zone gladder en lichter worden, verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied zal verbeteren.

  Kan HAPPY Intim® Peel gecombineerd worden met laserontharen?

  Nee, de HAPPY Intim Peel kan niet gecombineerd worden met een laserontharing behandeling in hetzelfde gebied. In dit geval adviseren we om eerst het laser traject af te ronden en daarna te starten met de HAPPY Intim Peel.

  Tips voor thuis

  Hou je aan het behandelprotocol, met name aan de afgesproken maximale intervallen.
  • zorgt ervoor dat uw huid sneller en beter herstelt dus laat dit tot de volgende ochtend intrekken.
  • Reinig de behandelde huid pas de volgende dag zonder zeep, onder de douche.
  • Gebruik de Happy Intim Lightening Cream 2 maal daags zoals door uw behandelaar is geadviseerd.
  • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 6 weken en/of bescherm de huid met Melablock SPF 30 of 50 gedurende 3 maal daags.
  • Staak het gebruik van uw crèmes, deze crèmes (ook uw zonnebrand crème) zijn ontwikkeld voor gebruik op de intacte huid (opperhuid) en kunnen een gepeelde huid irriteren of zelfs voor ongewenste bijwerkingen zorgen.

  • Direct na de eerste peelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij u geen peelings of scrub thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan in een andere kliniek of schoonheidssalon.
  • Tot twee maanden na de laatste peelingsessie is het advies geen laserontharings behandelingen uit te voeren op de behandelde plekken.
  • Vermijd tot 2 weken na een peeling behandeling hoge temperaturen (sauna, hamam)

  Onderhoud: herhaal behandeling na 6-8 maanden of na 6 -8 weken losse behandeling

  Wij behandelen alleen mensen vanaf 18 jaar. Wil je graag iemand meenemen? Dat kan, maar maximaal één persoon (18 jaar of ouder). Geen kinderen en/of kinderwagens mee. Huisdieren zijn wegens hygiënische redenen helaas niet welkom.

  translate »