CarboXyneo

 

Wat is carboxyneo?

Met de CarboXyneo behandeling worden eigenlijk drie behandelingen in één gevoegd! Met deze behandeling zal de huid haar oorspronkelijke gloed weer terugkrijgen en zal een doffe huid verleden tijd zijn. Door de verschillende koppen en opzetstukken zal de huid geëxfolieerd worden, zullen er werkzame stoffen ingesluisd worden door middel van radiofrequentie en zal er een verhoogde natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid plaatsvinden. Vooraf zal de huid geanalyseerd en gereinigd worden.

  1. Door de huid goed te exfoliëren met een speciaal opzetstuk zullen de dode huidcellen van de huid verwijderd worden. Hierdoor is de huid voorbereid en beter in staat om werkzame stoffen op te nemen.
  2. De volgende stap is het insluizen van de gekozen werkzame stoffen in de huid.
  3. Door gebruik te maken van een gel worden koolstofdioxide bolletjes gevormd die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Dit wordt ook wel het Bohr-effect genoemd (Bowie Medical, n.d.)

De behandeling zal worden afgesloten met Radio Frequente (RF) therapie, welke ervoor zorgt dat het weefsel in de bovenste laag van de dermis verwarmd wordt. Hierdoor worden de fibroblasten aan het werk gezet die voor de collageen en elastine aanmaak zorgen en een strakkere huid geven (Mulholland, 2011).

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

Something is wrong.
Instagram token error.

dutchskincare

Follow
Load More

@dutchskincare

translate »