VANDAAG BESTELD? DE VOLGENDE WERKDAG AL IN HUIS! ACTIE IS NOG TIJDELIJK GELDIG! Nu nog voor €29,95 i.p.v €39,95.

Zelf uw afspraak boeken

U kunt bij Dutch Skincare uw eigen afspraak inboeken. Bezoekt u Dutch Skincare voor het eerst, dan kiest u voor ‘intake+ facial’ in uw reservering. Indien u de geschikte datum en tijd hebt gekozen, klinkt u op ‘verder’ en vult u uw gegevens in. Onder het stukje opmerkingen kunt u (kort) aangeven waar u voor komt.

Tijdens het eerste bezoek zal een huidanalyse en eventueel behandeling plaatsvinden. Vooraf zal er een algemene vragenlijst doorgenomen worden om mogelijke belemmeringen aan het licht te brengen. Deze vragen zullen van medische en persoonlijke oorsprong zijn. Wanneer u medicatie gebruikt is het van belang hier de juiste benaming van te weten en dat u uw gezondheid en medicatiegebruik volledig en naar waarheid beantwoord om complicaties te voorkomen. De persoonlijke vragen gaan onder ander over uw ervaring met (andere) huidbehandelingen, het gebruik van producten, uw behoeftes en verwachtingen van uw bezoek aan Dutch Skincare. Tijdens dit bezoek kunt u ook met uw vragen terecht over alle behandelingen en producten. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Indien u ervoor kiest om direct behandelt te worden, wordt het consult bedrag niet in rekening gebracht. Kiest u ervoor achteraf een behandeling te nemen, dient u het consult wel te betalen. Dit bedrag wordt verrekend bij uw eerstvolgende behandeling.

Aanbetaling

Wij werken met aanbetalingen en een no-show beleid. Dit houdt in dat bij het boeken van uw afspraak, u doorgelinkt wordt naar uw bank om een aanbetaling te doen van 49 euro. Deze aanbetaling wordt verrekend tijdens het afrekenen van uw treatment. Wilt u de afspraak wijzigen? Dan kan dit binnen 48 uur, doet u dit niet of bent u uw afspraak vergeten dan wordt dit bedrag ingehouden.
Wilt u uw afspraak annuleren en een nieuwe inplannen, maar heeft u uw agenda niet bij de hand? Geen probleem, als u binnen 48 uur uw nieuwe afspraak inplant dan wordt de aanbetaling niet extra ingehouden.

U kunt uw afspraak via WhatsApp, telefonisch en per e-mail wijzigen.

DE WERKWIJZE VAN DUTCHSKINCARE

Om niet voor verassingen komen te staan en duidelijkheid te krijgen op uw hulpvraag en de
mogelijke oplossingen is het bij Dutchskincare belangrijk dat de communicatie goed verloopt Dutchskincare werkt volgens 5 stappen tijdens de weg naar een gezondere huid.

1

Communicatie en service staan bij Dutchskincare voorop. Dit is zodat u niet voor verassingen komt te staan. Om u het beste te helpen is het nodig om duidelijkheid te hebben over uw hulpvraag en uw gezondheid. Wanneer dit duidelijk in kaart is gebracht zullen we samen kijken naar de oplossingen en mogelijke resultaten.

2

 Tijdens stap 2 wordt er samen met u gekeken naar de conditie van de huid. U kunt zo aangeven waar u zich aan stoort, maar tevens helpt dit proces bij het bewust worden van uw huid.

3

In stap 3 wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld. Hierin worden uiteraard uw hulpvraag, verwachtingen, budget en beoog resultaat meegenomen

4

 Stap 4 is de behandeling zelf.

5

Aan het einde van de behandeling, stap 5, ontvangt u de adviezen voor huis. Dit kunnen verzorgingsproducten zijn maar ook lifestyle adviezen over voeding, slaappatroon of andere levensfactoren. Deze nazorg wordt aangepast op uw hulpvraag.

Sluit Menu
translate »
×