Huidveroudering

 

Wat is het?

Door fijne lijntjes, pigmentvlekjes, dofheid of adertjes kan de huid een stuk ouder lijken dan je je voelt. De huid wordt dunner, de poriën groter en de contouren van het gezicht vervagen. Huidveroudering ziet niemand graag gebeuren. De middeltjes van de drogist beloven van alles, maar maken hun beloftes helaas vaak niet waar (Ultee, 2015).

Ontstaan/oorzaak?

Een droge huid met schilfertjes ontstaat doordat de talgproductie vanaf het 20elevensjaar elk jaar met 23% afneemt. Hierdoor wordt de huid een stuk droger. Door de zon kunnen pigmentvlekken ontstaan. Roken, stress en alcohol zorgen ervoor dat dit proces alleen maar verergert (de Groot, Toonstra & Lorist, 2012).

Mogelijke behandelingen

Tegen huidveroudering zijn er middelen die wél wat doen. Veel vitamines hebben een gunstig effect op de huid en kunnen pigmentvlekjes doen verbleken. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van peelings en eventueel lasers om de huid te verbeteren (Ultee, 2015). Binnen Dutch Skincare zijn er meerdere behandelingen die bij huidveroudering ingezet kunnen worden. In overleg met de huidtherapeut zal tijdens een intake de juiste behandeling voor u gekozen worden.

Advies

Gebruik thuisproducten die goed verpakt zijn. Omdat veel vitamines niet tegen zuurstof en licht kunnen dienen ze in een lucht- en lichtdicht pompje verpakt te zijn. Let ook goed op de concentratie van de werkzame stof in een product. Van veel stoffen is er een minimaal percentage waarop de stoffen werkzaam zijn op de huid. Wanneer hier minder van in een product zit, zal het weinig effect hebben (Ultee, 2015).

 

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

Something is wrong.
Instagram token error.

dutchskincare

Follow
Load More

@dutchskincare

translate »