Elektrocoagulatie

 

Wat is elektrocoagulatie?

Kleine plekjes als steelwratjes, kersenwratjes of ouderdomswratjes kunnen u ouder doen lijken dan dat u bent. Veel mensen accepteren deze plekjes als iets wat bij het ouder worden hoort. Maar hier kan wat aan gedaan worden! Door middel van een dun naaldje en elektrische stroom kan weefsel vernietigd of bloed gestold worden. De weerstand in het weefsel zorgt ervoor dat de gebruikte hoogfrequente wisselstroom omgezet wordt in warmte. Zo wordt het mogelijk om binnen een korte behandeling de ontsierende plekjes aan te pakken. Vaak zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig.

Na de behandeling zal er een klein korstje ontstaan, welke er na enkele dagen vanzelf afvalt. U dient het plekje met rust te laten en deze na het douchen voorzichtig droog te deppen (de Groot, Toonstra & Lorist, 2012).

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

Something is wrong.
Instagram token error.

dutchskincare

Follow
Load More

@dutchskincare

translate »