Bindweefselmassage gelaat of lichaam

 

Wat is bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage werkt in op de diepere lagen van de huid. Door deze lagen en spieren doelgericht te masseren zal de huid beter doorbloedt raken en hierdoor beter in staat om voedingsstoffen op te nemen (Koren & Kalichman, 2017). De behandeling wordt over het algemeen wel als gevoelig, maar effectief ervaren. Dit is mits de behandelingen in een kuur van minimaal 6 keer plaatsvinden.

Goede indicaties voor een bindweefselmassage zijn:    

  • Huidverslapping
  • Rokershuid
  • Slecht doorbloedde huid
  • Rimpels

Bij een bindweefselmassage zal de huid eerst goed gereinigd worden, vervolgens zal de massage uitgevoerd worden. Hierbij zal een doeltreffende diepte aangehouden worden en zal het gehele gebied aan bod komen. Achteraf zal er een serum en dagcrème aangebracht worden.

 

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

Something is wrong.
Instagram token error.

dutchskincare

Follow
Load More

@dutchskincare

translate »