RRS Eyes- behandeling 

 

tegen puffy eyes en donkere kringen onder de ogen.

Wat is RRS HA Eyes?

RRS HA Eyes is een skinbooster rondom de ogen. Het is een injectievloeistof die vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

De actieve werking van RRS HA Eyes:

  • Vermindert vochtwallen
  • Verlicht donkere kringen onder de ogen, door de whitening  effect
  • Voedt en verstevigt de huid
  • Bevorderd de doorbloeding

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die het lymfedrainagesysteem activeren en uit hyaluronzuur. Het zijn onder meer antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze stoffen kunnen de huid repareren, opvullen en voeden. Tevens hebben ze een ‘whitening effect’ door pigmentvorming te onderdrukken, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt

De behandeling RRS HA Eyes

De behandeling RRS HA Eyes

RRS HA Eyes wordt aangebracht door middel van microneedling. Dat zijn oppervlakkige injecties in de huid. Omdat Skinbooster (anders dan bijvoorbeeld een crème) direct in de huid kan worden aangebracht, is er een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine.

Wat kan ik verwachten van RRS HA Eyes?

Door behandeling met RRS HA Eyes worden nemen uw vochtwallen en donkere kringen af. Variërend per persoon zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. Daarna zult u zien dat u een frissere uitstraling hebt en er minder vermoeid uitziet. Om een zichtbaar resultaat te bereiken is het belangrijk de hele kuur af te maken.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de behandeling wordt de huid rondom je ogen goed gereinigd en ontsmet. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en de behandelaar begint zachtjes met de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld ongeveer 10 minuten.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Je ogen zullen er na de behandeling een beetje gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal vrij snel alweer.
Werd je behandeld tegen vochtwallen, dan kunnen die er na de behandeling erger uitzien (er werd immers vocht toegediend). Over het algemeen is dit vocht de volgende dag alweer afgevoerd. Vanaf de 2e dag na de behandeling kun je vaak het effect van de lymfedrainage (vochtafvoer) al zien.

Ook bestaat er een risico op een blauw plekje. Afhankelijk van de toegepaste vorm van microneedling is dit niet altijd te vermijden, omdat er heel veel kleine bloedvaatjes rond de ogen zitten. Doorgaans zijn deze blauwe plekjes na 2-3 dagen niet meer zichtbaar.

rrs ha behandeling

Tips voor thuis

Hou je aan het behandelprotocol, met name aan de afgesproken maximale intervallen.

Breng consequent 2 maal daags het geadviseerde oogserum Daily Care Eyes rond je ogen aan. Daily Care Eyes is rijk aan sterke antioxidanten en bevat allerlei ingrediënten ter bevordering van het whitening-proces.

Beperk je inname van alcohol en zout, deze kunnen zorgen voor een verstoorde vochtbalans (ja, ook onder je ogen!). Hetzelfde geldt trouwens voor roken.

Zorg voor voldoende slaap. Bij een slaaptekort maakt je lichaam extra cortisone aan en dat breekt collageen af. Dit maakt de huid onder de ogen dunner en de onderliggende bloedvaatjes wijder, waardoor deze beter te zien zijn. Daar komt dan ook de donkere kleur onder je ogen vandaan.

Drink voldoende water. Dit helpt om overtollig lichaamsvocht af te voeren (klinkt tegenstrijdig, maar zo werkt het wel), ook uit de wallen onder je ogen.

Onderhoud: herhaal behandeling na 6-8 maanden of na 6 -8 weken losse behandeling

Wij behandelen alleen mensen vanaf 18 jaar. Wil je graag iemand meenemen? Dat kan, maar maximaal één persoon (18 jaar of ouder). Geen kinderen en/of kinderwagens mee. Huisdieren zijn wegens hygiënische redenen helaas niet welkom.

translate »