Dry cuppingmassage

 

Wat is dry cupping?

In de oude Chinese heelkunde komt cupping therapie al meer dan 2000 jaar voor. Dit kan gedaan worden in een ‘wet’ variant waarbij kleine krasjes in de huid gemaakt worden en hierboven een vacuüm cup geplaatst wordt. Hiermee worden giftige stoffen verwijderd en zal het knopen in spieren oplossen. Verder zorgt het voor een goede bloedtoevoer naar spieren en huid (Tagil et al., 2014). Bij dry cupping worden de cups vacuüm gezogen op de huid zonder hier een krasje te maken. Er wordt dan gezorgd voor een onderhuidse bloedtoevoer. Moving cupping betekent dat de cups vacuüm worden gezogen op de huid en niet op één plek blijven, maar over de huid heen bewogen worden. Vaak van binnen naar buiten toe om zo de bloedtoevoer naar de huid te kunnen stimuleren.     
Ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van de dry cupping methode zullen opgehoopte afvalstoffen uit het bloed en lymfe onttrokken worden (Arslan, Kutlu, Tepe, Yilmaz, Ozdemir & Dane, 2015)

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

[instagram-feed]

@dutchskincare

translate »