KumaShape behandeling

Wat is de KumaShape?

KumaShape is een apparaat met een medische certificering dat probleemgebieden met cellulitis en verslapping behandelt, dit gebeurd met behulp van drie verschillende technieken. Het is een veilig alternatief voor liposuctie, waarbij het radiofrequentie, infrarood, vacuüm en mechanische massages combineert.

Infrarood licht bevordert de bloedcirculatie, verbetert de elasticiteit van de huid en verwarmt het vetweefsel. Het dringt tot een diepte van 5 mm door.

De vacuümtechniek, ook wel mechanische massage genoemd, stimuleert het collageen in de huid. De massageroller van bindweefsel helpt bij het oplossen van verklevingen en bevordert de lymfedrainage van vet, vocht en afvalstoffen.

Radiofrequentie verwarmt de diepere huidlagen en het onderhuidse vetweefsel. Dit verbetert de bloedcirculatie, versnelt de stofwisseling in de vetcellen en verstevigt de huid. De bipolaire radiofrequentie bevordert ook de zuurstofopname en geeft huidverstrakking, dit dringt door tot een diepte van 15 mm.

Waarvoor wordt KumaShape ingezet?

  1. Cellulitis
  2. Dijen met overtollig vet (rijbroek)
  3. Lovehandles
  4. Lokale vetophopingen
  5. Verminderde bloedcirculatie van de huid
  6. Verslapte huid
  7. Aanvullende behandeling na liposuctie

Resultaten van klinieken over de hele wereld

Welke gebieden kan ik laten behandelen?

Love handles; Rug; Onderkin; Onder- en boven benen; Knieën

Heupen; Buik;Billen; Dijen; Armen; Rug; Armen; Gelaat ( hals/onderkin)

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Dankzij KumaShape wordt vet geëlimineerd, de huid krijgt een lift en wordt strakker, terwijl cellulite zichtbaar wordt verminderd. KumaShape is niet alleen effectief tegen cellulite, maar levert ook prachtige resultaten op bij vetophopingen, striae en een verslapte huid.

De behandeling zorgt voor een stevigere huid en verbetert de kwaliteit van het collageen, waardoor de huid elastisch en soepel blijft.

De behandeling wordt rechtstreeks op de blote huid uitgevoerd op het specifieke probleemgebied. Dit kan gevoelig aanvoelen. Zodra de behandelkop de eerste bewegingen maakt, krijgt de huid een lichtrode tint, vergezeld van een aangename warmte die van binnenuit komt.

De behandeling duurt ongeveer 25 minuten. Voor optimale resultaten zijn doorgaans 8 tot 10 behandelingen nodig, met een frequentie van 1 keer in de 5/6 dagen.

Tarieven

Een KumaShape behandeling kost los 85 euro per behandeling

Bij een pakket van 8 behandelingen ontvang je de 8ste cadeau

Boek nu je afspraak via dutchskincare.boekingapp.nl

translate »