VANDAAG BESTELD? DE VOLGENDE WERKDAG AL IN HUIS! ACTIE IS NOG TIJDELIJK GELDIG! Nu nog voor €29,95 i.p.v €39,95.

DIEPTE REINIGING

Het handmatig verwijderen van onzuiverheden uit de huid valt onder een depte reiniging. Mee-eters, pukkels bevatten talg. Door het talg handmatig eruit te drukken, ben je hier direct van af. 

Onze pimpel lovers staan te poppelen om talg uit de huid te krijgen.

De huid wordt goed schoongemaakt door onze zodat de talg makkelijker uit de poriën komen. In enkele gevallen wordt de vacuüm zuig apparaat gebruikt of de hydra scrubber om hardnekkige talg die ontzettend verzacht is, sneller en makkelijker te verwijderen. Voor alsnog blijft het belangrijke dat de talg handmatig wordt verwijderd daarna.

Hierna wordt de huid na gereinigd, afhankelijk van het doel en de behandeling wordt een peeling, vitamine C of een van onze andere behandelingen toegevoegd. Het reinigen kan voor of na een peeling worden gedaan.

Het onzorgvuldig uitknijpen van puistjes of krabben hieraan, werkt ontstekingen en littekens in de hand. Doe dit dus nooit zelf, maar laat ons het doen. De oorzaak, ernst en manier van behandeling is bepalend voor het effect. Eventuele bijwerkingen zijn afhankelijk van de behandelmethode. Wij kunnen de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen

  • Acne berust op een overmatige productie van talg waardoor mee-eters, puistjes of zwellingen onder de huid van wisselende grootte ontstaan.
  • Acne is in de meeste gevallen heftiger bij mannen dan bij vrouwen. De overmatige talgproductie wordt gestimuleerd door mannelijke hormonen.
  • Erfelijke aanleg kan een rol spelen.
  • Meisjes kunnen al rond hun achtste jaar last van puistjes krijgen, jongens meestal pas rond hun veertiende.
  • Iemand die erg aan acne lijdt en geen behandelingen ondergaat, draagt vaak levenslang de littekens mee, in de vorm van putjes en huidonregelmatigheden.
  • Acne kan tot psychische belasting leiden.
  • Een tekort aan voedingsstoffen of een verkeerd eetpatroon kan van invloed zijn.
  • Gebruik van medicijnen, stress en contact met bepaalde stoffen kunnen acne verergeren.

Na de behandeling kan de huid er nog enkele uren wat roder uitzien en gevoeliger zijn dan normaal, dit trekt snel weer weg.

Je kan na enkele dagen korstjes krijgen op uitgeknepen pukkels. Het is super belangrijk dat je hier niet aan pulkt.

Hygiëne is enorm belangrijk en het reinigen van de huid maakt daar natuurlijk deel van uit. Wij begeleiden u in de manier waarop en met welke producten u thuis de talg het beste kunt behandelen.

Sluit Menu
translate »
×