Lipoom

 

Wat is Lipoom?

Een goedaardige tumor bestaande uit vetcellen die bij slecht 0.2% van de bevolking voorkomt. De lipomen kunnen variëren van enkele millimeters tot wel 10 centimeter groot. Ze komen met name voor vanaf 40 jaar en hebben als voorkeurslocatie de hals, romp, armen, billen en bovenbenen. Ze groeien langzaam tot een bepaalde grootte en zullen daarna niet meer groter worden (de Groot, Toonstra & Lorist, 2012).

Hoe ontstaat lipoom?

Hoe een lipoom ontstaat is niet bekend. Wel kan er sprake zijn van genetische aanleg bij het voorkomen van meerdere lipomen. Ook komen enkele lipomen vaker voor bij mensen met diabetes, overgewicht of een verhoogde cholesterol (de Groot, Toonstra & Lorist, 2012).

 

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

[instagram-feed]

@dutchskincare

translate »