Syringomen

 

Wat zijn springomen?

Syringomen zijn goedaardige tumoren die de zweetklierbuizen betreffen. Ze zijn gelig of huidkleurig en ontstaan vanaf de puberteit. Tijdens de volwassen levensjaren kunnen ze zich verder ontwikkelen. De syringomen zijn 1 tot 5 millimeter groot en er zijn er meestal meerdere van. De voorkeursbehandeling hiervoor is een ablatieve laser, zoals een CO2 laser. Er kan eventueel ook behandeld worden middels elektrocoagulatie.

 

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

@dutchskincare