Talgklierhyperplasie

 

Wat is talgklierhyperplasie?

Een goedaardige afwijking waarbij er een ophoping ontstaat van meerdere talgkliertjes. De oorzaak is onbekend en het komt voornamelijk bij oudere patiënten op het voorhoofd en de wangen voor. Een talgklierhyperplasie is te herkennen aan witte en gelige knobbeltjes en kleine bloedvaatjes, de crown vessels genoemd. Deze aandoening kan verminderd worden middels elektrocoagulatie, lasertherapie of excisie (el Sharouni, Ipenburg, van Dijk & Mekkes, 2014).

 

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

@dutchskincare