Professional Styling Since 1990

Dutch Skincare

Welkom bij Dutch Skincare

Professionele, Cosmetische en (Para)medische behandelingen

Wij zijn een medisch en cosmetische kliniek waar kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid resultaat op nummer 1 staat. U kunt bij ons terecht voor al uw huidproblemen.

Gezichtsbehandeling
Lichaamsbehandeling
Massage
Huid behandeling

Lux, Kwaliteit & Resultaat

Dutch Skincare

Bij Dutchskincare geloven wij in oplossingen voor ieder huidtype. Onze huidtherapeuten doen dit volgens de 5 stappen van Dutchskincare, waarbij wordt gekeken naar de oorzaak van het huidprobleem. Deze vinden vaak hun oorzaak vanuit binnenuit. Door de mogelijke oorzaken samen te bespreken en deze aan te pakken waar mogelijk is, wordt de huid verbeterd.

De oprichtster van Dutchskincare heeft van haar 15de tot en met de 23ste leeftijd last gehad van acne. Hier heeft ze zoveel aan gedaan en over gelezen dat ze zelf heeft besloten om de opleiding schoonheidsspecialiste te voltooien. Na deze studie werd de interesse in de huid sterker. Inmiddels is zij enkele jaren afgestudeerd en bezit de Bachelor diploma huidtherapeute van de Hogeschool Utrecht. Tijdens deze studie heeft ze stages gelopen in Dubai waarbij de nieuwste technieken op gebied van huidverbetering werden toegepast.

Inmiddels wordt deze kennis veder uitgebreid met kennis over orthomoleculaire voeding om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Kortom een gepassioneerde huidtherapeute met ervaring en kennis, die gelooft in oplossingen voor ieder huidtype.

Relaxerend
Balance in de huid
Vernieuwend
Juiste behandeling

Pricing

  • Gezichtsbehandeling  —  vanaf €
  • Lichaamsbehandeling  —vanaf €
  • Huidsbehandeling  —vanaf €
  • Massages  — vanaf €

Relax

Testimonials

Wat men zegt over ons

Keep in Touch

Volg ons op INSTAGRAM

[instagram-feed]
translate »