VANDAAG BESTELD? DE VOLGENDE WERKDAG AL IN HUIS! ACTIE IS NOG TIJDELIJK GELDIG! Nu nog voor €29,95 i.p.v €39,95.

Cellulite

Cellulite is een aandoening waar ongeveer 80 tot 90% van de vrouwen mee te maken krijgt. Dit is dus een ontzettend grote groep! Cellulite wordt voor de vergelijking ook weleens sinaasappelhuid genoemd. Dit komt doordat het deukjes effect wat zichtbaar is op de benen hierop lijkt (Arslan, Kulu, Tepe, Yilmaz, Ozdemir & Dane, 2015). Vrouwen kunnen de cellulite als storend ervaren wanneer de zomerse dagen er weer aan komen en de jurkjes uit de kast getoverd worden.

Er zijn verschillende factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van cellulite. Zo kan er sprake zijn van genetische aanleg, disbalans van de hormonen, onjuist eetpatroon of mentale factoren. De adipocyten (vetcellen) kunnen hierdoor vergroten en een zichtbaar onregelmatig oppervlak vormen (Arslan, Kulu, Tepe, Yilmaz, Ozdemir & Dane, 2015).

Helaas werkt drie keer in de week naar de sportschool gaan niet tegen het verminderen van cellulite. Maar door het toepassen van cuppingmassage wordt er een vacuüm gecreëerd die de huid omhoogtrekt. Deze negatieve druk zorgt ervoor dat de opgehoopte afvalstoffen uit het bloed en lymfevocht onttrokken worden en zo de cellulite vermindert (Arslan, Kulu, Tepe, Yilmaz, Ozdemir & Dane, 2015).

Ja! Bij Dutch Skincare zijn speciale cupjes te koop die voor deze massage gebruikt kunnen worden. Hierbij zult u een handleiding krijgen hoe u de cupjes moet gebruiken. Daarnaast krijg u er een handig opbergzakje bij zodat u de cups na gebruik veilig op kunt bergen. U kunt er ook voor kiezen een cupping massage gelijktijdig met een van de vele behandelingen in de praktijk te laten doen. 

Sluit Menu
translate »
×