Doffe huid

 

Wat is het?

De huid van het gelaat kan er wat dof uitzien. Lijntjes zijn duidelijker, er is een beetje een grauwe kleur aanwezig en soms is er sprake van schilfertjes. Dit kan je een stuk ouder laten lijken dan je bent. Gelukkig is hier vaak wat aan te doen (Ultee, 2015).

Ontstaan/oorzaak?

Een doffe huid kan door een samenspel van oorzaken tot stand komen. Stress, roken, zon, ouder worden of verkeerde verzorgingsproducten kunnen hieraan bijdragen (Ultee, 2015).

Mogelijke behandelingen

Samen met de huidtherapeut zal er gekeken worden naar eventuele oorzaken van uw doffe huid. Daarna zal er een behandelplan opgesteld worden. Doormiddel van bijvoorbeeld een peeling, Carboxyneo behandeling of een bindweefselmassage kan de huid haar oorspronkelijke gloed weer terugkrijgen. Daarnaast is het belangrijk om de oorzaken van de doffe huid aan te pakken. Zo kan stoppen met roken of veranderen van verzorgingsproducten bijdragen aan een frissere uitstraling.

 

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

[instagram-feed]

@dutchskincare

translate »