Restacne

 

Wat is het?

Er wordt van restacne gesproken wanneer puistjes en mee-eters over het algemeen verdwenen zijn, maar er nog wel te zien is dat de huid acne heeft doorgemaakt. Dit kunnen rode, paarse en bruine vlekjes zijn, ingezonken littekentjes of juist wat meer verheven littekens.

Ontstaan/oorzaak?

De huid heeft tijd nodig om te herstellen van de doorgemaakte acne. Na een ontstekingsreactie kan er nog een rood of paars vlekje achterblijven. Deze trekken langzaam weg, maar kunnen als ontsierend ervaren worden.

Mogelijke behandelingen

Doormiddel van de CarboXyneo behandeling vervagen plekjes en vlekjes. Er wordt gebruik gemaakt van specifiek geselecteerde serums om het probleem aan te pakken. Bij acne littekentjes kan gebruik gemaakt worden van microdermabrasie of een verdampende laser.

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

[instagram-feed]

@dutchskincare

translate »