Wijnvlek

 

Wat is Wijnvlek?

Een wijnvlek of naevus flammeus is bijna altijd al bij de geboorte aanwezig en kenmerkt zich door roze of rode vlekken. De voorkeurslocatie van de vlekken is het gezicht, opgevolgd door het bovenste gedeelte van de romp. De vlekken groeien naar verhouding met het kind mee en wordt door de jaren heen wat verdikt en donkerder van kleur. De vlek kan dan een dieprode of -paarse kleur aannemen (de Groot, Toonstra & Lorist, 2012).

Ontstaan/oorzaak

Over de oorzaak van een wijnvlek is niets bekend.

Mogelijke behandelingen

Om het cosmetische aspect van een wijnvlek te verbeteren kan er gebruik gemaakt worden van een vaatlaser (de Groot, Toonstra & Lorist, 2012).

Wij vinden het heel erg belangrijk wat onze onze cliënten van ons vinden. Dat is de reden dat wij in zee zijn gegaan met Kiyoh. Alle beoordelingen en verbeterpunten worden verzameld door een onafhankelijk platform en deze komen direct op onze website. Deze beoordelingen kunnen wij niet aanpassen of verwijderen. Wij zijn enorm trots op de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. Hiernaast ziet u het gemiddelde cijfer en het aantal ervaringen met Dutch Skincare.
Deel uw ervaring met Dutch Skincare. Klik hier: Beoordeel Dutch Skincare

[instagram-feed]

@dutchskincare

translate »